Tanja Kuronen rykäisi Himos Challengen voittoon! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Tanja Kuronen rykäisi Himos Challengen voittoon!

Itseään kuntoilijana pitävä jämsänkoskelainen Tanja Kuronen paljasti rykäisevänsä kerran kesässä Himoksella ja tällä kertaa se riitti 630 metriä korkeuseroa käsittävän naisten 18 kilometrin Challenge -sarjan voittoon ajalla 1.33.53.
-Lähdin tekemään omaa suoritusta ja onnistuin, kun vauhdinjako meni nappiin.

Omaksi ilokseen kuntoileva Kuronen kasvatti tasaisesti eroa kilpakumppaneihinsa, mutta aiemmin lyhyemmillä matkoilla pärjännyt nainen piti 18 kilometriä itselleen maksimimatkana.
-Haluan osallistua, jotta voin mitata täällä kuntoani.

Tanja Kurosen voittomarginaali oli lopulta lähes yhdeksän minuuttia, kun toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet Heidi Maaranen ja Niina Taimisto pysäyttivät kellot aikoihin 1.42.39 ja 1.46.44.

Taneli Hynnisen pitkä kiri puri

Tamperelainen Taneli Hynninen taisi luottaa vahvaan loppuvetoonsa miesten 18 kilometrillä, kun hän nousi viidenneltä sijalta voittoon ajalla 1.29.37.
-Menin alun rauhallisesti. Kun huomasin voimia olevan, poimin miehen toisensa jälkeen ja voitin.

Hynninen kertoi alussa säästelleensä polviaan ja pakaroitaan mäkisessä maastossa, ennen kuin hän avasi pellit.
-Kun sain edellä olevan selän kiinni, en jäänyt peesaamaan, vaan ohitin välittömästi.

Kaverinsa kanssa lenkkeilevä mies iloitsi syystäkin voitostaan, sillä vuosi sitten hän oli Himoksella vielä huoltojoukoissa.

Heikki Yijälä ja pari vuotta sitten kyynärsauvoilla matkaa taittanut Teemu Lammi valtasivat muut palkintosijat ajoin 1.30.28 ja 1.31.43.