TEE LUPAUS JA HYÖDYNNÄ HUIMA HIMOS WINTER TRAIL-KAMPANJAETU! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

TEE LUPAUS JA HYÖDYNNÄ HUIMA HIMOS WINTER TRAIL-KAMPANJAETU!

NYT on mahdollisuus tehdä YHTEINEN LUPAUS liikunnallisesta Uudesta Vuodesta 2018!

Himos Winter Trailin vuodenvaihteen kampanja tukee YHTEISEN LUPAUKSEN tekijöitä huimalla tarjouksella ja lähellä olevalla(3.2.2018) jokaisen kuntotasolle sopivalla tavoitteella.

Himos Winter Trail-kampanja tarjoaa kolme Himos Winter Trail-osallistumista kahden hinnalla (edullisin ilmaiseksi)!!

YHTEISEN LUPAUKSEN voivat tehdä niin aloittelijat kuin kokeneet konkarit – pääasia on YHTEINEN LIIKUNTALUPAUS kohti motivoivaa tavoitetta omaan kuntotasoon sopivalla matkalla. Ja matkojahan Himos Winter Trailissa riittää 7-25km väliltä ja aina yöpolkujuoksuun ja vaellukseen saakka!

Miten toimit -> Laita viesti osoitteeseen himostrail@jrv.fi ja kerro, että haluat hyödyntää ”YHTEINEN LUPAUS”-kampanjatarjouksemme. Kerromme paluupostissa, että miten toimit saadaksesi kolmannen ilmoittautumisen ilmaiseksi.

Tarjous on voimassa ma 1.1.2018 saakka eli vuoden ensimmäisen päivän loppuun asti! Kun otat siihen mennessä yhteyttä järjestäjän sähköpostiosoitteeseen, niin tarjous on voimassa.

Himos Trail kohtelee perinteisesti silkkihansikkain tapahtumaan hyvissä ajoin ilmoittautuneita. Niin tälläkin kertaa. Mikäli olet jo ehtinyt ilmoittautua tapahtumaan, niin voit ystäviesi kanssa hyödyntää tämän tarjouksen. Ota samalla tavalla yhteyttä järjestäjän sähköpostiin ja kerro ketkä ryhmästäsi ovat jo ehtineet ilmoittautua.

Himos Trail-tapahtumat toivottavat polkurikasta ja liikunnallista Uutta Vuotta 2018!