Tilaa osallistujamitalisi ke 14.8 mennessä! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Tilaa osallistujamitalisi ke 14.8 mennessä!

Kesän 2024 Himos Trail -tapahtumassa osallistujamitalin voi hankkia ainoastaan ennakkotilauksella. Vastaamme tällä niiden osallistujiemme toiveeseen, jotka ehdottomasti haluavat osallistujamitalin. Mutta samalla myös niiden osallistujien toiveeseen, jotka eivät halua kuormittaa ympäristöä heille itselleen merkityksettömillä muistopalkinnoilla.

Ratkaisumme on siis sekä ekologinen että osallistujapalautettamme kuunteleva. Vuoteen 2022 saakka olemme tarjonneet muistopalkinnon tapahtumasta, mutta varsin moni osallistujistamme on toivonut niistä luopumista. Polkujuoksutapahtumien osallistujissa on runsaasti ympäristötietoista väkeä ja tapahtumissa seurataankin lukuisia ekologisesti kestäviä ratkaisuja.

Upean osallistujamitalimme on toteuttanut Veico Oy. Materiaalina on käytetty suomalaista koivua. Täsmällisesti ottaen tuote on kaulakoru, mutta tuotetta on käytetty tapahtuman Double-Extreme -sarjan(52km) Finisher -mitalina. Huom! Finisher -mitali sisältyy edelleen automaattisesti Himos Double-Extreme -sarjan osanottomaksuun, mikäli kilpailija suorittaa reitin onnistuneesti aikarajojen puitteissa.

Deadline osallistujamitalin tilaukselle on päivää aikaisemmin kuin tapahtuman varsinainen ilmoittautuminen päättyy eli ke 14.8. Tilaa oma osallistujamitalisi tästä!