TOINEN AVOIN HIMOS TRAIL-YHTEISLENKKI MA 12.6! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

TOINEN AVOIN HIMOS TRAIL-YHTEISLENKKI MA 12.6!

Himos Trail järjestää maksuttomat polkujuoksulenkit kaikille polkujuoksusta kiinnostuneille Himos Trail-reiteillä! Lähde mukaan ja nauti Himoksen upeista poluista pidemmällä saatolla!

Alkukesän toinen polkujuoksu toteutetaan ma 12.6. Kahden loppukesän lenkin aikataulu selviää kesän aikana.

Toinen Himos Trail-yhteislenkki ma 12.6 klo 18.00 suuntautuu Himos Extremen reitille. Lenkki alkaa kuitenkin Pohjois-Himoksen päältä, joten ensimmäinen 130m nousu jää yhteislenkin alusta pois. Lenkki ei siis ole fyysisesti juuri sen vaativampi kuin edellisen yhteislenkin Himos Enjoy, vaikka nyt kierrelläänkin valikoidusti Himos Extremen alueella.

Lenkillä on mukana vähintään kuusi Himos Trail-opasta, joiden avulla muodostetaan kuusi eri vauhtista ryhmää. Mm. kävelijät jaetaan hitaasti ja reippaasti käveleviin, juoksijat kävely-hölkkääjiin, kevyesti hölkkääviin ja reippaammin juokseviin. Lenkin pituudeksi on valittavissa 5,2km tai 9,1km. Lenkin pituuden voi päättää kesken matkan eli kaarramme 5,2km kohdalla lähtöpaikan vierestä.

Ma 12.6 Himos Trail-lenkin kokoontuminen tapahtuu Pohjois-Himoksen rinteiden päällä olevalla parkkipaikalla. Navigointiosoite: Himoshuipuntie 167, Jämsä

Himos Trail-yhteislenkillä on mahdollisuus ilmoittautua 10% alennuksella Himos Trail-tapahtuman sarjoihin Himos Enjoy, Himos Extreme ja Himos Team Spirit. Tule mukaan ja hyödynnä yhteislenkki-etu!

Himos Trail toivottaa tervetulleeksi nauttimaan poluista ja luomaan Himos Trail-tunnelmaa!

Huom! Himos Trailin kanssa samalla alueella järjestetään suunnistuksen SM-yö vuonna 2019. SM-yön potentiaalisille osanottajille on poikkeuslupa Himos Trail-kilpailutapahtumaan 18.-19.8, mutta nämä avoimet yhteislenkit eivät sisälly poikkeuslupaan. SM-yön mahdollisille osanottajille alue siis on harjoituskiellossa pl. itse Himos Trail-tapahtumassa kilpailun nettisivuilla erikseen kuvatulla tavalla.