Ykköspalkintona huippu-uutuus Garmin Forerunner 945! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Ykköspalkintona huippu-uutuus Garmin Forerunner 945!

Himos Extreme on heti ensimmäisestä järjestämiskerrastaan lukien ollut yksi Suomen tasokkaimmista polkujuoksukilpailuista. Ja kunnon kisahan vaatii kunnolliset palkinnot! Himos Extreme -sarjojen kärkikolmikkojen palkintojen arvo ylittää reippaasti 2000e.

Palkitsemme Extreme -sarjojen voittajat Garmin -uutuustuotteella! Ja tuotehan on luonnollisesti Garmin – lippulaivamalli Forerunner 945! Garmin Forerunner 945 sisältää lukuisia kehittyneitä huippuominaisuuksia, joihin voit tutustua täällä: https://buy.garmin.com/fi-FI/FI/p/621922

Polkujuoksijan näkökulmasta Forerunner 945 sisältää muutamia superherkkuja, kuten esiladatut täysväriset kartat, joista näet navigointi- ja paikannustiedot yhdellä silmäyksellä. Lisäksi laitteessa on suosioon perustuva Trendline™-reititys, joka etsii parhaat polut ja reitit miljardien kilometrien Garmin Connect™ -tietojen avulla. Himoultraajia puolestaan mairittelee 60 tunnin akunkesto UltraTrac™-tilassa.

Garmin on asiantuntijoineen itsekin läsnä Himos Trailin tapahtumatorilla, mikä tarkoittaa mahtimahdollisuutta Himos Trail -osallistujille. Garmin nimittäin tarjoaa uutukaisia Forerunner- ja Instinct -kelloja testiin esimerkiksi Himos Trail -suorituksesi ajaksi. Testikellot ovat oivallinen tapa tutustua Garmin -urheiluälykelloihin ja nähdä millaisia ominaisuuksia niiden avulla pääset hyödyntämään.

Himos Extreme on kisattu nyt kahdesti kesällä ja kahdesti talvella. Himoittu voittajien lista täydentyy jälleen kahdella nimellä 24.8.2019!
Himos Trail 2017: Jere Pajunen, Emma Hämäläinen
Himos Winter Trail 2018: Henri Ansio, Marjo Taanila
Himos Trail 2018: Hannu-Pekka Pukema, Hanna-Mari Siivonen
Himos Winter Trail 2019: Jere Pajunen, Susanna Ylinen

Polkuhirmu Jere Pajunen on siis ainut kahdesti Himos Extreme -matkan voittamaan pystynyt urheilija. Himos Extreme -sarjan jo kertaalleen voittaneista urheilijoista osallistumisensa on toistaiseksi lunastanut vain vuoden 2018 Himos Extreme -voittaja Hanna-Mari Siivonen.

Garmin