Yöpolkujuoksu Himos Trail-yhteislenkkinä ti 17.10! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Yöpolkujuoksu Himos Trail-yhteislenkkinä ti 17.10!

Himos Trail järjestää suosituiksi muodostuneita maksuttomia polkujuoksulenkkejä kaikille polkujuoksusta kiinnostuneille Himos Trail-reiteillä! Lähde mukaan ja nauti Himoksen upeista poluista pidemmällä saatolla!

(Kuvat: Touho Häkkinen)

Syyskauden ensimmäinen yhteislenkki suuntautuu Himos Enjoyn eli Himoksen Paljakan alueelle ti 17.10 klo 18.30. Ajankohdasta voi päätellä, että lenkki toteutetaan pimeässä metsässä, joten tarjolla on todella tunnelmallinen retki öisen Himoksen uumeniin. Osanottajilla tulee olla mukana otsalamppu, mutta ihan ledilamppu riittää maltillisella vauhdilla eteneville.

Tarjolla on vanhaa korpimetsää ja upeita avokallio-suoalueita. Lenkin alussa noustaan pitkähkö loiva nousu, mutta tämän jälkeen lenkki on pääosin helppoa profiilia ja puhdasta nautiskelua. Vuodenajasta ja märästä syksystä johtuen polut ovat erittäin märät. Kengät kastuvat pomminvarmasti, joten ykköslenkkarit kannattaa jättää kotiin.

Paikalla on useita Himos Trail-oppaita ja muodostamme luontevia ryhmiä kävelijöistä, kävely-hölkkääjistä, hölkkääjistä ja juoksijoista. Mukaan siis kannattaa lähteä vaellusmielelläkin ja kävelysauvatkin saa olla mukana. Reittivaihtoehtoina on tarjolla 5km, 8km ja 11km.

Ti 17.10 klo 18.30 Himos Trail-lenkin kokoontuminen tapahtuu Länsi-Himoksen rinteiden alla. Navigointiosoite: Länsi-Himoksentie 85, Jämsä

Himos Trail toivottaa tervetulleeksi nauttimaan poluista ja luomaan Himos Trail-tunnelmaa!

Himos Winter Trail-tapahtuma järjestetään 2.-3.2.2018 ja Himos Trail-tapahtuma 17.-18.8.2018.

Huomaa myös ma 23.10 käynnistyvä Himos Trail-juoksukoulu, jonka järjestämme yhteistyössä kumppanimme Hyvinvoinnin Tähtiportin kanssa: http://www.tahtiportti.fi/liikunta-ja-ravinto/

Huom! Himos Trailin kanssa samalla alueella järjestetään suunnistuksen SM-yö vuonna 2019. SM-yön mahdollisille osanottajille alue siis on harjoituskiellossa.