Himos Trail 2024 -ilmoittautuminen starttasi vahvasti! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Himos Trail 2024 -ilmoittautuminen starttasi vahvasti!

Himos Trail 2024 -ilmoittautuminen avautui perinteiseen tapaan ystävänpäivänä. Early bird -hintaiset kisaliput olivat saatavilla vain helmikuun loppuun ja niitä hyödynnettiinkin vauhdilla, sillä mukaan kirmasi peräti 401 innokasta.

Selkeästi suosituin sarja oli lyhin ns. kilpasarja eli Challenge 18km. Challenge -matkalle ilmoittautui jo peräti 96 osallistujaa, joka on jo noin kolmannes sarjan osallistujakiintiöstä. Challenge -sarja on lyhin matka, jolla pääset kokemaan Pohjois-Himoksen vaativat nousut – sen pelätyn nelivetonousun mukaan lukien.

Seuraava ilmoittautumisportaamme sulkeutuu 30.6.2024. Ilmoittautumisen voit lunastaa milloin tahansa joko verkkokaupastamme tai liikuntaeduilla.

ENTÄ MITÄ ODOTTAA HIMOS TRAIL -TAPAHTUMASTA? 

Himos Trail on nimensä mukaan polkujuoksuelämys. Parhaiten pääset kurkkaamaan tapahtuman fiiliksiin tutustumalla aiempiin tapahtumiimme vaikkapa kuvien, videoiden, osallistujapalautteen ja kisaraporttien avulla.

Kaikkien aiempien Himos Trail -tapahtumien kuva- ja tunnelmasivuihin pääset käsiksi äärimmäisen helposti tapahtumasivultamme, sillä olemme koonneet jokaisen vuoden materiaalit näppärästi omille sivustoilleen yhden klikkauksen taakse.

TUTUSTU MYÖS MAJOITUSTARJOUKSIIN 

Himos Trail on julkaissut perinteiset majoitustarjoukset kesän Himos Trail -tapahtumaan. Majoitustarjoukset ovat koko viikonlopuksi ja edullisimmillaan 6hh mökki lähtee hintaan 200e eli 16,6e/hlö/vrk, mikäli mökki on täynnä. Sisäporealtaalla varustettuja 6hh mökkejä tarjouskattauksesta löytyy hintaan 225e.

Kaikki majoitustarjoukset löydät VAIN majoitussivujemme tarjouslinkin kautta ja syöttämällä kampanjakoodin TRAIL24. Himokselta löydät myös tasokkaampaa majoitusta – mm. 100 porealtaalla varustettua mökkiä!

Himos Trail -viikonloppuna Himoksella järjestetään myös Lavatanssifestarit, minkä vuoksi majoitusvarauksien kanssa kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Tästä suoraan majoitustarjouksiin!