Viestisarjojen reittikartta on nyt julkaistu! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Viestisarjojen reittikartta on nyt julkaistu!

Himos Team Spirit- ja Himos Team Race-reittikartta on nyt julkaistu! Kartasta käyvät ilmi tarkat vaihtoalueet sekä huoltopisteet. Tarjolla olevien etappien pituudet ovat seuraavat:

Etappi 1: 1,7km

Etappi 2: 6,1km

Etappi 3: 3,5km

Etappi 4: 0,6km

Etappi 5: 3,8km

Etappi 6: 1,9km

Etappi 7: 7,0km

Etappi 8: 1,8km

Himos Team Spirit ja Himos Team Race juostaan Himos Extreme-reitillä, jonka pituus on 26km ja nousua kertyy 945 metriä. Himos Team Race kiertää reitin kahdesti.

Himos Team Spirit-sarjassa 3-5 hengen joukkueet voivat jakaa tuon 26km:n reitin haluamallaan tavalla annettujen etappien puitteissa. Etappeja on kaikkiaan kahdeksan, joista pisin on 7km ja lyhin 0,6km. Sama juoksija voi juosta useita etappeja putkeen tai erikseen, mutta jokaisen joukkueen jäsenen on juostava vähintään yksi etappi. Joukkue voi myös kiertää reitin alusta loppuun kokonaan yhdessä.

Himos Team Race on 52km ja 1890m nousua sisältävä viestikilpailu, jossa on oma sarja miehille ja naisille. Joukkue koostuu 3-5 juoksijasta, jotka voivat jakaa sarjan tarjoamat 15 etappia parhaaksi katsomallaan tavalla. Taktisen suolan tarjoaa se, että jokainen voi juosta niin monta etappia kuin haluaa. Himos Team Race-sarjassa on siis käytössä samat vaihtopisteet ja sama määrä juoksijoita kuin Himos Team Spiritissä, mutta matka ainoastaan on tuplasti pidempi.

Tutustu tarkemmin viestisarjoihin. Osanottomaksu sisältää ruokailun joukkueen jokaiselle jäsenelle:

Sarjat